Таблици за кърмене

Здравейте,
Таблиците по-долу са предвидени за по-лесно проследяване при проблеми с кърменето на организацията на хранене на вашето бебе, наддаването и количеството кърма и адаптирано мляко за денонощие. Попълването им за няколко дни ще бъде от полза както за вас, така и за консултанта с когото работите за изготвяне на най-добрият график и съвети подходящи за вашата конкретна ситуация.
Всяка една от таблиците по-долу е достъпна без да се налага да влизате във вашият профил в гугъл и може да се свали или разпечати свободно.

Не попълвайте директно в таблиците !

Ако желаете да имате ваша таблица, копие на някоя от по-долните направете следното: Отворете таблицата, след което изберете от менюто горе, създаване на копие. Преименувайте таблицата за по-лесно разпознаване.

 

Ако имате въпроси може да се свържете с мен

0897 44 62 26 – Мария Масларова

 

Aila24@abv.bg

Facebook:

 

Кърменето е мисия възможна 

Видове таблици

Таблица изцеждане – тази таблица е подходяща, когато майката към момента поддържа количествата кърма единствено с изцеждане.

Таблица кърмене, изцеждане и дохранване само с кърма – тази таблица е подходяща, когато майката кърми и дохранва само с изцедена кърма.

Таблица за кърмене, дохранване и изцеждане –  тази таблица е подходяща, когато майката кърми, и дохранва с изцедена кърма и мляко за кърмачета.

Таблица за кърмене, дохранване и изцеждане  – кантарче –  тази таблица е идентична с предходната, но е подходяща, когато майката има възможност да измери поетото количество кърма от бебето на гърда.

За близнаци

Таблица за кърмене, дохранване и изцеждане  – Близнаци

Таблица за кърмене, дохранване и изцеждане  – кантарче, Близнаци

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s